Newbornfotograaf Nijkerk

Newborn fotograaf in Nijkerk

Wil jij de eerste momenten van jullie pasgeboren baby vastleggen voor later? Dan is een newborn fotoshoot in Nijkerk de uitgelezen kans om jouw newborn vast te leggen. De foto’s kun je gebruiken voor het ontwerpen van een fotoboek, het afdrukken van foto’s op canvas of andere producten. 

Babyfotograaf in Nijkerk voor het vastleggen van jouw newborn

De afgelopen jaren is mijn liefde voor baby’s gegroeid. Naarmate ik ouder werd en er in mijn omgeving baby’s werden geboren, kwam ik steeds meer in contact met deze pure vorm van leven. Vanaf de eerste newborn shoot die ik mocht doen ben ik meer dan verliefd geraakt: wat is dit prachtig om te mogen doen! Niet alleen voor mij als babyfotograaf is het een bijzonder moment… Vooral voor jullie als ouders is een newborn shoot iets om nooit meer te vergeten. 

Puur en zuiver: de mooiste newborn foto’s van jouw pasgeboren baby!

Terwijl ik dit schrijf zit ik met een grote glimlach op mijn gezicht. Wat kijk ik weer uit naar de volgende newborn shoot! Tijdens de newborn shoot leg ik de meest pure, zuivere kant van een baby vast. Daar hoef ik helemaal niks voor te doen. Pasgeboren baby’s zijn van nature ontzettend puur en zuiver, helemaal nieuw, nog zonder oordelen en onzekerheid. 

Wanneer jullie besluiten mij te boeken als newborn fotograaf in Nijkerk kom ik niet ‘even een uurtje langs’. Ik neem graag de tijd voor het fotograferen van jullie newborn en leg in een paar uur tijd alle momenten vast die aan bod komen. Jullie doen gewoon de routine die jullie elke dag doen. Flesje geven, slaapje doen. Juist door de dagelijkse routine te fotograferen lukt het om alle zuivere momenten vast te leggen, precies zoals ze zijn. En precies dat is waar jullie later met een hele grote glimlach, net als ik nu, op terugkijken. 

Hoeveel foto’s bij baby fotoshoot in Nijkerk?

Bij een baby fotoshoot in Nijkerk zorg ik er altijd voor dat zowel jullie als de pasgeboren baby comfortabel zijn. Zo bereid ik jullie van tevoren goed voor en bespreken we jullie wensen. Het kan namelijk goed zijn dat jullie een specifiek beeld of een creatief idee voor ogen hebben. Laat je liever alles aan mij over? Dat is natuurlijk helemaal goed! Je kunt er op vertrouwen dat ik jullie achter laat met een hele grote glimlach. 

Wat ik belangrijk vind is dat ik jullie als ouders niet beperk bij het kiezen van de foto’s. Jullie newborn staat in het middelpunt en niemand anders dan jullie zelf kan en mag beslissen hoe de baby er het mooist bij ligt. Het zijn foto’s voor jullie, niet voor een ander, en dus wil je deze zelf kunnen kiezen. Er zit dus geen maximum aantal foto’s vast aan de baby fotoshoot in Nijkerk! Je krijgt van mij alle gelukte foto’s, bewerkt en wel! Zo kunnen jullie zelf, in alle rust, beslissen welke foto(‘s) jullie hart heeft gestolen.

Plan ook een familie fotoshoot in Nijkerk!

Naast newbornfotografie kun je mij ook boeken voor een familie fotoshoot in Nijkerk! Pasgeboren baby’s hebben mijn hart gestolen, maar al jarenlang ben ik met heel veel plezier actief als fotograaf voor allerlei soorten samenstellingen. Ik kan zelfs aanwezig zijn als tweede fotograaf op jullie bruiloft in Nijkerk. 

Verwachten jullie een kleine? Plan alvast een vrijblijvende kennismaking !

Zijn jullie in verwachting van een kleine? Van harte gefeliciteerd! Er staat jullie iets onwijs bijzonders te wachten. Dit wil je natuurlijk graag vastleggen. Een newborn shoot plannen we meestal tussen de 2 en 12 weken. Het meest ideaal is het wanneer we de fotoshoot rond de drie tot zes weken plannen. Zorg er dus voor dat je ruim op tijd een vrijblijvende kennismaking hebt ingepland om zeker te zijn van een plekje!

Je weet natuurlijk nooit wanneer je precies gaat bevallen. We plannen de datum dus onder voorbehoud en houden tussendoor contact. Maar als die eerste kennismaking alvast is geweest is dat wel zo fijn. Vooral voor jullie! Dan hebben jullie geen omkijken meer naar de newborn shoot en kun je je focussen op de (laatste loodjes van de) zwangerschap en de bevalling!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten! Voor nu: veel geluk gewenst! 

Liefs, 

Larissa

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!