Fotoshoot locaties voor familie fotografie

Fotoshoot locaties voor familie fotografie

Wil je een fotoshoot boeken bij Larissa de Vos Fotografie? Dan zijn er een hoop locaties die ik aan kan bevelen voor de familiefotoshoot, zwangerschapsaankondiging of een ander soort fotoshoot.

Door de jaren heen heb ik heel wat locaties bezocht voor een fotoshoot. Het voordeel van deze locaties is dat ik weet wat ons te wachten staat, hoe de locatie er uit ziet per seizoen, waar we rekening mee moeten houden en waar jullie het best kunnen poseren. Bekijk in het overzicht of er een toffe fotoshoot locaties voor familie fotografie er bij jullie in de buurt zit!

Overzicht fotoshoot locaties per provincie

Friesland
― Bakkeveense Duinen
― Beetsterzwaag
― Stania State

Flevoland
― Natuurpark Lelystad
― Het Wisentbos Dronten

Gelderland
Kootwijkerzand
― Ermelosche heide
― Hulshorsterheide
― Schaapskudde Epe-Heerde
― Leuvenumsche Bos
― Beekhuizerzand
― Landgoed Staverden
― Zandvlakte en natuurgebied De Haere

Utrecht
― Blaricumese Hei

Limburg
― Nationaal park de Maasduinen

Fotoshoot locaties aanbevolen door collega fotografen

Locaties waar ik nog niet heb gefotografeerd, maar waarvan ik weet dat ze aan te raden zijn:

Friesland
― Delleboersterheide

Gelderland
― Hoog Buurlose Heide
― Otterlose Bos
― Deelerwoud
― Rozendaalse veld
― Gorsselse Heide
― Ginkelse Heide
― Landgoed Oud Groevenbeek
― Landgoed Het Roode Koper
― Landgoed Ullerberg
― Kasteel Cannenburch
― Recreatiegebied Zanderplas

Overijssel
― Sahara vlakte Ommen

Drenthe
― Nationaal Park Dwingelerveld

Brabant
― Loonse en Drunense Duinen
― Nationaal park de Biesbosch

Deze locaties zou ik graag zelf aan mijn aanbevolen locaties toevoegen, geef het daarom gerust aan als je hier jouw foto’s wil laten schieten. Dan gaan we samen op pad!

Heb jij een andere locatie op het oog?

Heb je een andere locatie die nog niet in het overzicht staat, waar jij graag naartoe gaat voor de fotoshoot? Dat is natuurlijk geen probleem: ik ontdek heel graag nieuwe fotoshoot locaties voor familie fotografie. Laat het mij weten en we plannen de fotoshoot op die locatie in.

Neem comfortabele schoenen mee

Bij het plannen van je fotoshoot is het belangrijk om rekening te houden met de buitenlocatie waar we gaan fotograferen. Voor sommige locaties, zoals de heides of bosrijke gebieden, is het aan te raden om comfortabele schoenen mee te nemen. Het kan namelijk best zijn dat we een eindje moeten lopen om bij de beste fotospot uit te komen!

Bovendien, als je van plan bent om hakken te dragen, of schoenen die al niet zo comfortabel lopen, neem ook dan een paar gympen mee. 

Zon, regen en wind

We fotograferen buiten, en dus kan het zijn dat het weer invloed heeft op de fotoshoot. Door je hier goed op voor te bereiden is er niks aan de hand! Neem, afhankelijk van het seizoen, bijvoorbeeld een paraplu of extra jas mee. Daarnaast kan zonnebrand je helpen niet te verbranden, en dat geldt niet alleen in de zomermaanden. Door laagjes aan te trekken kun je makkelijk inspelen op het weer: een jasje aan- of uittrekken. Doe je een muts op of een sjaal om als we naar de locatie lopen? Neem dan ook een haarborstel mee. 

Parkeren bij de locatie

Om ervoor te zorgen dat je fotoshoot stressvrij verloopt, stuur ik je van tevoren een parkeermogelijkheid door waar je de auto neer kan zetten. Je hoeft je zo zelf geen zorgen meer te maken over het vinden van een juiste parkeerplaats, want dat kan soms best lastig zijn in natuurgebieden!

Mocht je vragen hebben over de bereikbaarheid van de locatie, schroom dan niet om contact met me op te nemen.

Liefs, 

Larissa

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!