Over mij

Welkom op mijn website! Mijn naam is Larissa. Ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Flevoland. Ik fotografeer al van jongs af aan en doe dit nog steeds met heel veel plezier!

Naast fotograferen schrijf ik graag en ontdek ik nieuwe plekken in de natuur, het liefst op de Veluwe! Verder ben ik dol op reizen en koffie.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten tijdens een fotoshoot!

Liefs, 

Larissa

SCROLL THROUGH MY CAMERA ROLL

Naomi Smit
Naomi Smit
2023-11-18
Larissa is een ontzettende fijne en leuke fotograaf! Ze heeft zoveel geduld en tijd! Ze legt alles zoveel mogelijk vast, gewoon de normale gang van zaken wat de foto’s extra mooi maakt. Wij zijn er ontzettend blij en tevreden over, wauw!!
Esther de Leeuw
Esther de Leeuw
2023-10-13
Ik ben onzettend enthousiast over de fotografie van Larissa. Ze heeft op locatie prachtige portretfoto’s gemaakt. Larissa is de eerste fotografe die ik heb ingehuurd, maar ik zou haar zeker weer vragen voor een klus. Ze heeft in alle rust, met veel geduld en goede adviezen foto’s gemaakt die ik kan gebruiken voor de branding van mijn bedrijf. De foto’s zijn van prachtige kwaliteit en ze zijn bewerkt in een stijl die aansluit bij mijn branding. Dit geeft voor mij aan dat Larissa haar klant heel goed begrijpt!
Karin Tienstra
Karin Tienstra
2023-08-08
Larissa is een fijne fotograaf! Ik heb nu één keer een shoot bij haar gedaan en het beviel erg goed. Ze heeft portretfoto’s van mij gemaakt in de binnenstad van Leeuwarden. Het was voor mij erg wennen, omdat ik dit normaal gesproken niet doe. De manier hoe zij hiermee omging was super fijn; ze stelt je op je gemak, neemt de tijd en geeft (waar nodig) tips. Larissa kwam zelf met leuke ideetjes voor mooie plekjes en verschillende poses die ik kon aannemen. Ik zou graag weer een shoot bij haar boeken!
Iris Brigitte De Graaf
Iris Brigitte De Graaf
2022-12-01
Nu al een aantal keren fijne shoots bij je gedaan, je hebt geduld en alles gaat natuurlijk en het voelt niet 'gemaakt'. We zijn erg blij met alle mooie foto's en die hebben ook een mooi plekje gekregen in ons huis! We kijken er naar uit om weer een shoot bij je te doen binnenkort!

Newbornfotograaf

Wat is een newbornfotograaf?

Een newbornfotograaf is een fotograaf gespecialiseerd in het fotograferen van baby’s. Onder newborn verstaan we baby’s die recentelijk zijn geboren. 

Wat doet een newbornfotograaf?

Een newbornfotograaf fotografeert de baby in de eerste weken na de bevalling. Een newbornfotoshoot kan al vanaf drie weken na de bevalling, soms zelfs eerder. 

Waarom een newbornfotograaf inhuren voor newbornfotoshoot?

De newbornfotograaf weet hoe een baby zich beweegt en wat de behoeften zijn van de baby en ouders. Door in te spelen op het gedrag worden de foto’s gemaakt rondom de dagelijkse routine van de baby. De baby hoeft zo geen slaapje of flesje te missen. Ook weet de newbornfotograaf hoe je een baby het best op de foto kunt zetten. Je kunt een baby immers niet vragen ‘even anders te poseren’. De newbornfotograaf beheerst trucs om de baby zo mooi en natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen.

Fotograferen aankondiging zwangerschap

Ben je zwanger en willen jullie de zwangerschap aankondigen door middel van een leuke foto? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden en tarieven voor het fotograferen van een zwangerschapsaankondiging.

Neem contact op

Willen jullie de newbornfotoshoot op voorhand vast plannen? Dat kan! Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of plan direct een datum.

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!