Lees hier ervaringen van anderen

Dionne & Geoffrey

Familiefotoshoot (2017, 2018 en 2019), bruiloft (2021), newborn (2022).

”De afgelopen jaren hebben mijn vriend en ik een aantal keren voor de camera van Larissa gestaan. Wij vinden het erg leuk om onze liefde vast te leggen en wij vinden het een fijne manier om mooie momenten vast te leggen. Larissa dwingt je niet tot bepaalde foto’s, maar komt wel met leuke ideeën. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden en geven het beeld wat wij graag willen zien. Wij hebben Larissa ook gevraagd om onze bruiloft te fotograferen. Zegt genoeg, toch? ;)​”

⟶ Fotoalbum bruiloft

Maxime & Peter

Newborn fotoshoot

”Larissa is zo ontzettend creatief en heeft ook heel veel geduld! Het resultaat mag er dan ook echt zijn!​”

voorbereiden-op-de-newborn-shoot

Carina & Khalid

Newborn fotoshoot

”Echt super tof om te zien wat je ervan gemaakt hebt. Echt heeel mooi!”

Naomi Smit
Naomi Smit
2023-11-18
Larissa is een ontzettende fijne en leuke fotograaf! Ze heeft zoveel geduld en tijd! Ze legt alles zoveel mogelijk vast, gewoon de normale gang van zaken wat de foto’s extra mooi maakt. Wij zijn er ontzettend blij en tevreden over, wauw!!
Esther de Leeuw
Esther de Leeuw
2023-10-13
Ik ben onzettend enthousiast over de fotografie van Larissa. Ze heeft op locatie prachtige portretfoto’s gemaakt. Larissa is de eerste fotografe die ik heb ingehuurd, maar ik zou haar zeker weer vragen voor een klus. Ze heeft in alle rust, met veel geduld en goede adviezen foto’s gemaakt die ik kan gebruiken voor de branding van mijn bedrijf. De foto’s zijn van prachtige kwaliteit en ze zijn bewerkt in een stijl die aansluit bij mijn branding. Dit geeft voor mij aan dat Larissa haar klant heel goed begrijpt!
Karin Tienstra
Karin Tienstra
2023-08-08
Larissa is een fijne fotograaf! Ik heb nu één keer een shoot bij haar gedaan en het beviel erg goed. Ze heeft portretfoto’s van mij gemaakt in de binnenstad van Leeuwarden. Het was voor mij erg wennen, omdat ik dit normaal gesproken niet doe. De manier hoe zij hiermee omging was super fijn; ze stelt je op je gemak, neemt de tijd en geeft (waar nodig) tips. Larissa kwam zelf met leuke ideetjes voor mooie plekjes en verschillende poses die ik kon aannemen. Ik zou graag weer een shoot bij haar boeken!
Iris Brigitte De Graaf
Iris Brigitte De Graaf
2022-12-01
Nu al een aantal keren fijne shoots bij je gedaan, je hebt geduld en alles gaat natuurlijk en het voelt niet 'gemaakt'. We zijn erg blij met alle mooie foto's en die hebben ook een mooi plekje gekregen in ons huis! We kijken er naar uit om weer een shoot bij je te doen binnenkort!

Neem contact op

Lijkt het jou leuk een fotoshoot bij mij te boeken? Neem dan gerust contact met mij op. 

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!