Familie fotoshoot

Koester generatie op generatie met een familie fotoshoot!

Wat is een familie fotoshoot?

Een familie fotoshoot is een fotoshoot met (een deel van) de familie! Denk hierbij aan een fotoshoot met het gezin of een speciale broers- en zussen fotoshoot. Maar ook de foto’s met opa’s en oma’s, de nichten en neven of gewoon de hele familie zijn bijzonder om te hebben.

Waarom een familie fotoshoot?

Met een familie fotoshoot ontvang je foto’s van (een deel van) de familie waardoor je herinneringen vastliggen op beeld. De foto’s kun je naar voorkeur afdrukken, uitprinten of verwerken in fotocadeaus, zoals een mok. De familie fotoshoot is leuk om cadeau te doen aan iemand of voor jezelf, om de foto’s te bewaren voor later.

Wanneer je een familie fotoshoot boekt bij Larissa de Vos fotografie ontvang je professionele foto’s van hoge kwaliteit. Met inmiddels jarenlang ervaring in het vakgebied weet ik als geen ander welke poses jullie aan kunnen nemen zodat jullie hier zelf niet meer over na hoeven te denken. Ook op het gebied van locaties heb ik veel opties al eerder uitgeprobeerd, waardoor ik bij veel locaties weet wat we tegenkomen. Dit maakt de fotosessie een stuk aangenamer en is de kans op verrassingen kleiner.

Op de foto met de familie bij Larissa de Vos fotografie

Willen jullie op de foto met de hele familie? Plan dan op tijd een fotoshoot. Hoe meer mensen er op de foto moeten staan, hoe lastiger het plannen is. Daarnaast kan het altijd zijn dat het weer tegenzit en we de fotoshoot last-minute moeten verplaatsen. Zorg er dus voor dat je ruim op tijd contact opneemt voor het plannen van de fotoshoot. Het is handig als je zelf al een aantal datums hebt waarvan je weet dat de hele familie beschikbaar is. Het is dan voor mij makkelijker om te kijken of ik plek heb of plek vrij kan maken.

Hoe ontvang ik de foto’s?

Eén persoon van de groep, waarschijnlijk jij als contactpersoon, ontvangt de foto’s via een gedeelde WeTransfer-link. Deze link kun je gebruiken om de foto’s te downloaden. Ook kun je deze link gemakkelijk doorsturen naar familieleden zodat iedereen de foto’s direct heeft.

Ik raad je aan de foto’s op de laptop te downloaden. Dit omdat de bestanden erg groot zijn. Daarnaast kun je ze dan gemakkelijker opslaan en later terugvinden.

Hoeveel foto’s ontvang ik?

Afhankelijk van het pakket dat je kiest ontvang je een aantal foto’s. Ik houd er niet van om een maximum aan het aantal foto’s te stellen, maar bij een familiefotoshoot kan het wel gemakkelijk zijn voor de hele familie om zo min mogelijk foto’s te ontvangen. Dit scheelt uitzoekwerk én kritische ogen. We spreken dit dus onderling af voorafgaand de fotoshoot.

Kan ik de foto’s online gebruiken?

Ja, jij en je familie mogen de foto’s online gebruiken. Mocht je dit doen zou het super leuk zijn als je mij tagt (@larissadevosfotografie).

Mogelijkheden familie fotoshoot

Opstellingen
Er zijn verschillende mogelijkheden rondom een familie fotoshoot. Zo kun je kiezen om, naast een foto met de hele groep, op de foto te gaan in verschillende opstellingen. Kies het pakket wat bij jullie wensen aansluit.

Locatie
Daarnaast is het mogelijk om mee te denken over de locatie van de fotoshoot. Zelf heb ik prachtige locaties in gedachten, maar als jullie een toffe locatie weten mag je deze altijd aandragen! Mijn voorkeur gaat altijd uit naar zandverstuivingen.

Eén foto of meerdere foto’s?
Willen jullie gewoon één toffe foto in één opstelling? Kies dan voor het basispakket. We gaan op pad en maken heel wat foto’s. Ik zoek van alle foto’s de beste uit (je weet wel: waar iedereen de ogen open heeft ;-)) en deze ontvang je van mij. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn wanneer je iemand de foto cadeau doet.

Gaat jullie voorkeur uit naar meerdere foto’s in meerdere opstellingen? In dit geval zijn we wat langer bezig. Kies voor het grotere pakket. We gaan op meerdere plekken op de locatie fotograferen zodat niet elke foto dezelfde achtergrond heeft.

Tarieven familie fotoshoot

Voor de actuele tarieven van een familie fotoshoot verwijs ik je graag door naar de tarieven pagina.

Neem contact op

Wil je een familie fotoshoot plannen? Leuk! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of plan direct een fotoshoot.

Liefs, 

Larissa

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!