Zakelijke fotografie

Een zakelijk portret of het vastleggen van een formeel evenement.

Disclaimer: lees deze pagina zorgvuldig door! Niet elke dienst binnen de zakelijke fotografie wordt aangeboden door Larissa de Vos fotografie. Op deze pagina vind je precies wat er wel en niet wordt aangeboden binnen de zakelijke fotografie.

Wat is zakelijke fotografie?

Zakelijke fotografie is fotografie voor bedrijven, organisaties, instellingen of stichtingen waarbij het versterken van de merkidentiteit centraal staat. Zakelijke fotografie is erg breed, er zijn vele soorten fotografie binnen de zakelijke branche. Denk bijvoorbeeld aan productfotografie, evenementenfotografie of interieurfotografie.

Productfotografie
Interieurfotografie
Bedrijfsportret
(Corporate) eventfotografie
Stockfotografie
Architectuurfotografie
Reclamefotografie
Industriële fotografie
Technische fotografie

Mogelijkheden zakelijke fotografie

Bij Larissa de Vos Fotografie kun je terecht voor zakelijke portretten en corporate eventfotografie.

Zakelijke portretten
Wil je met het team op de foto en/of losse portretfoto’s van de teamleden laten maken? Je kunt voor sterke, zakelijke portretten van het team terecht bij Larissa de Vos fotografie.

Corporate eventfotografie
Voor beurzen, conferenties, lanceringen en andere zakelijke evenementen wordt corporate eventfotografie aangeboden. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom zakelijke fotografie?

Zakelijke fotografie is erg breed en dat zorgt ervoor dat er ook veel voordelen zitten aan deze tak van fotografie. Door te investeren in zakelijke fotografie versterk je jouw merk of bedrijfsnaam doordat je jezelf online- en offline beter zichtbaar maakt. Daarnaast zorgt zakelijke fotografie voor een professionele uitstraling via de communicatie-uitingen die je als organisatie doet. Denk hierbij aan de website, social media of een brochure. De foto’s zijn vaak een aantal jaar bruikbaar waardoor je deze op meerdere plekken in kunt zetten om bij te dragen aan professionele marketing.

Ook kun je met zakelijke foto’s vragen van de doelgroep in een beeld beantwoorden en het contact persoonlijk maken. Dit maakt vervolgens de drempel voor de doelgroep lager om een actie te ondernemen, zoals het afnemen van een dienst of product.

Zakelijke portretten zijn ook goed voor het versterken van de interne communicatie. Door zakelijke portretten te laten schieten en dit te delen op een (intern) medium leren medewerkers elkaar goed kennen, sneller onthouden en voelen ze zich gewaardeerd.

Hoe ontvang ik de foto’s?

Je ontvangt de foto’s via een gedeelde WeTransfer-link. Deze link kun je gebruiken om de foto’s te downloaden. Ik raad je aan de foto’s op de laptop te downloaden. Dit omdat de bestanden erg groot zijn. Daarnaast kun je ze dan gemakkelijker opslaan en later terugvinden.

Hoeveel foto’s ontvang ik?

Kies je voor het laten schieten van zakelijke portretten, ontvang je per persoon of groep één foto. Mocht er vanuit mij twijfel zijn of iemand zichzelf mooi vind op een foto, kan het zijn dat ik er twee of drie meestuur.

Bij corporate events ontvang je alle foto’s die gelukt zijn tijdens het evenement. Je hoeft niet bij te betalen voor extra foto’s.

Tarieven zakelijke fotografie

Voor de actuele tarieven van zakelijke fotografie verwijs ik je graag door naar de tarieven pagina.

Neem contact op

Wil jij zakelijke portretten laten schieten van het team of heb je een fotograaf nodig voor een corporate event? Neem dan contact op!

Liefs, 

Larissa

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!