Portretfoto's

Jouw persoonlijke visitekaartje

Wat is portretfotografie?

Portretfotografie is een onderdeel van fotografie waarbij je een persoon op de foto zet, meestal vanaf het hoofd tot aan net onder de schouders. Door portretfoto’s te laten maken kun je jezelf professioneel, formeel en krachtig in één beeld laten zien.

Waarom portretfotografie?

Het investeren in portretfotografie biedt vele voordelen. Met portretfoto’s kun je jezelf positioneren op een sterke, formele of professionele manier. Maar het kan ook anders. Kies bijvoorbeeld juist voor informele, open en alsnog sterke portretfoto’s om een ander soort indruk achter te laten. Het belangrijkste is dat jij de indruk achterlaat dat je jezelf bent. De portretfoto’s zijn dan ook een weerspiegeling van jezelf, jouw visitekaartje! Alleen op die manier laat je de juiste indruk achter voor de beoogde doelgroep.

Met portretfoto’s kun je diverse dingen doen. De foto’s zijn bruikbaar als profielfoto op social media kanalen voor een herkenbaar account en je kunt de portretfoto’s gebruiken in je CV. Door een positieve indruk achter te laten maak je kans op die baan van jouw dromen!

Portretfotografie bij Larissa de Vos fotografie

Kies je voor portretfotografie bij Larissa de Vos fotografie? Dan ontvang je een aantal professionele, kwalitatieve portretfoto’s voor jouw CV, LinkedIn of voor ander gebruik!

Zakelijke portretten van team, afdeling of bedrijf

Wil je zakelijke portretten laten schieten van een heel team, een afdeling of een bedrijf? Kijk dan bij zakelijke fotografie.

Hoe ontvang ik de foto’s?

Eén persoon van de groep, waarschijnlijk jij als contactpersoon, ontvangt de foto’s via een gedeelde WeTransfer-link. Deze link kun je gebruiken om de foto’s te downloaden. Ook kun je deze link gemakkelijk doorsturen naar familieleden zodat iedereen de foto’s direct heeft.

Ik raad je aan de foto’s op de laptop te downloaden. Dit omdat de bestanden erg groot zijn. Daarnaast kun je ze dan gemakkelijker opslaan en later terugvinden.

Hoeveel foto’s ontvang ik?

Ik geloof er niet in dat het voor ons beide fijn is een strict maximum op te geven voor het aantal portretfoto’s dat jij ontvangt. Maar het kan wel lastig zijn om zelf een goede keuze te maken als ik je acht foto’s op stuur waar je net iets anders glimlacht. We bespreken altijd voorafgaand de fotoshoot het doel van de portretfoto’s. In de meeste gevallen ontvang je gewoon drie foto’s. Zo kun je wel zelf kiezen welke het leukste is, maar verdwaal je niet tussen ál die foto’s. Wil je er toch meer? Geen probleem! Daar hoef je niet extra voor te betalen. Geef het wel even aan!

Kan ik de foto’s online gebruiken?

Ja, je mag de foto’s gebruiken. Mocht je dit doen zou het super leuk zijn als je mij tagt (@larissadevosfotografie).

Tarieven portretfoto's

Voor de actuele tarieven van portretfotografie verwijs ik je graag door naar de tarieven pagina.

Neem contact op

Wil je portretfoto’s laten maken? Leuk! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of plan direct een fotoshoot.

Liefs, 

Larissa

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!