Meer dan alleen newborn

Naast newborn fotografie maak ik soms ook uitstapjes naar bruiloftfotografie, portretfotografie, zakelijke fotografie of familie fotografie.

Familie, portret, zakelijk en bruiloft.

Naast newbornfotografie bied ik ook familie fotografie, portretfotografie en zakelijke fotografie aan. Daarnaast ben ik voor bruiloften te boeken als tweede fotograaf

Fotoshoot met de familie

Geef een fotocadeau aan een familielid en koester herinneringen door een fotoshoot met de familie of het gezin te boeken! Hoe groot of klein de familie ook is, het vastleggen van de generaties op beeld zorgt ervoor dat herinneringen blijven bestaan. Leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk ook leuk om zelf te hebben. Bij Larissa de Vos fotografie kun je terecht voor een familiefotoshoot of een fotoshoot met het gezin.

Portretfotografie

Investeer in het laten maken van een krachtige portretfoto voor jouw LinkedIn-profiel of CV! Tegenwoordig laat je al een eerste indruk achter wanneer je online zichtbaar bent. Bij Larissa de Vos fotografie kun je terecht voor portretfotografie.

Zakelijke fotografie

Op aanvraag ben ik beschikbaar voor een aantal zakelijke fotografieklussen. Heb je een evenement, wil je jouw bedrijf promoten of een dienst uitlichten? Vraag dan naar de mogelijkheden omtrent zakelijke fotografie bij Larissa de Vos Fotografie. In overleg kijken we naar de mogelijkheden!

Tweede fotograaf op bruiloft

Heb jij een bruiloft gepland staan en zoek je nog een fotograaf? Ik ga graag mee als tweede fotograaf voor onvergetelijke foto’s. Ik ben niet te boeken als hoofdfotograaf op bruiloften. 

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!