Zwangerschapsaankondiging

Gefeliciteerd! Er is een kleine op komst!

Ben je in verwachting en willen jullie de zwangerschap delen door middel van een dierbare foto? Investeer dan in een fotoshoot voor het aankondigen van de zwangerschap. Deze foto’s kun je vervolgens delen met vrienden, familie en op social media. Druk je de foto’s graag af? Ook dit is mogelijk vanwege de hoge kwaliteit van de foto’s.

Wat is een fotoshoot van een zwangerschaps-aankondiging?

Bij een fotoshoot van een zwangerschapsaankondiging ligt de focus op het aankondigen van de zwangerschap. Tijdens de fotoshoot worden er een aantal foto’s gemaakt waarbij de aankondiging van de (prille) zwangerschap centraal staat. Dit kan bijvoorbeeld door een echo mee te nemen naar de fotosessie, maar er zijn nog vele andere manieren.

Waarom een fotoshoot van een zwangerschapsaankondiging?

Wanneer je besluit te investeren in een fotoshoot voor het aankondigen van de zwangerschap verzeker je jezelf voor een waardevolle herinnering op beeld. Een herinnering waar je later met een glimlach op terugkijkt. Daarnaast kun je een zwangerschap aankondigen met een foto op veel verschillende, creatieve manieren. Met slechts een foto kun je de zwangerschap delen met het grote publiek.

Door de foto’s van de aankondiging van de zwangerschap te laten schieten door een professionele fotograaf kun je zelf helemaal opgaan in het moment. Samen met jouw partner kun je genieten van de fotoshoot.

Mogelijkheden fotoshoot aankondiging zwangerschap

Er zijn veel mogelijkheden om de zwangerschap leuk aan te kondigen. Denk bijvoorbeeld aan een foto van jou met jouw partner en de echo, of een pet met de tekst ‘Mom’ of ‘Dad’. Het is ook erg bijzonder om, als jullie al eerder (een) kind(eren) hebben gekregen, de zoon of dochter een kledingstuk aan te trekken met een leuke tekst. Niks is te gek! Zelf heb ik veel creatieve ideeën, maar mochten jullie een specifieke wens hebben is dit altijd goed! Neem gerust contact op om jullie idee voor te leggen of om de wensen te bespreken.

Hoeveel foto’s ontvangen we bij een fotoshoot om de zwangerschap aan te kondigen?

Een fotoshoot om een zwangerschap aan te kondigen is een korte fotosessie waarbij je een aantal foto’s ontvangt. Omdat een zwangerschap meestal maar met één en dezelfde foto wordt aangekondigd ontvang je tussen de twee en vier foto’s.

Tarieven zwangerschapsaankondiging foto’s

Voor de actuele tarieven van de foto’s van een zwangerschapsaankondiging verwijs ik je graag door naar de tarievenpagina.

Neem contact op

Willen jullie een fotoshoot plannen waarbij we foto’s maken om de zwangerschap aan te kondigen? Neem contact op!

Liefs, 

Larissa

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!