FAQ

Voorbereiding

De newbornfotoshoot is in principe altijd bij jullie thuis, tenzij er wegens omstandigheden de voorkeur is dit ergens anders te doen.

Kies voor neutrale kleuren bij het aankleden van jullie baby. De voorkeur gaat uit naar kleding met aardetinten. Heb je dit niet in huis? Kies dan voor zachte, effen kleuren.

Twijfel je over een kledingstuk? Neem dan voorafgaand de fotoshoot even contact op. Ik adviseer je graag!

Kleed jezelf en je partner indien mogelijk aan in dezelfde kleuren of tinten als de baby. 

In elk pakket zit stylingadvies inbegrepen. Stuur dus zeker even een berichtje voor advies.

Om comfortabel de fotoshoot in te gaan kan het fijn zijn om jezelf, je partner en je baby vast voor te bereiden. 

Lees hier alle tips om jezelf, je partner en je baby goed voor te bereiden op een newbornfotoshoot.

De prijs van de newbornfotoshoot wordt bepaald aan de hand van het gekozen pakket. De pakketten vind je op de tarieven pagina

De fotoshoot

Een newbornfotoshoot duurt meestal tussen de 1 en 2,5 uur. Uiteraard is dit altijd afhankelijk van hoe de fotosessie op het moment zelf verloopt. Het kan zijn dat we sneller klaar zijn dan gepland.

De foto's

Bij elk pakket op de tarieven pagina vind je binnen hoeveel dagen je alle foto’s ontvangt.

Jullie ontvangen de foto’s via een WeTransfer-link. Deze link stuur ik jullie toe via WhatsApp zodat jullie de foto’s zelf kunnen downloaden.

Ik raad jullie aan de foto’s op de laptop te downloaden. Dit omdat de bestanden erg groot zijn. Daarnaast kun je ze dan gemakkelijker opslaan en later terugvinden.

Ja, jullie ontvangen de foto’s bewerkt. De foto’s worden zowel in kleur als in zwart-wit bewerkt. Willen jullie geen zwart-wit foto’s ontvangen? Meld dit dan even van tevoren.

Er zit geen maximum aan het aantal foto’s dat je van mij ontvangt. Je hoeft dus ook niet bij te betalen als je extra foto’s wilt. 

Ik geloof er in dat je alle foto’s die gelukt zijn moet kunnen ontvangen. Jullie zijn de ouders van de baby en jullie beslissen daarom welke foto’s het best zijn gelukt. Doordat je alle foto’s die gelukt zijn ontvangt heb je zelf de vrijheid om de mooiste foto’s te kiezen. 

Als je een fotoshoot boekt ga je ermee akkoord dat de foto’s die worden gemaakt kunnen worden gedeeld op mijn website, social media kanalen en andere promotiemiddelen van Larissa de Vos fotografie. Wil je nadrukkelijk niet dat de foto’s worden gedeeld? Geef dit dan vroegtijdig aan.

Raadpleeg voor meer informatie over het gebruiksrecht van jouw foto’s in de Algemene voorwaarden

Locatie

Binnen 50 kilometer vanaf Biddinghuizen reken ik geen reiskosten. Wonen jullie buiten de straal van 50 kilometer, dan reken ik €0,35 per kilometer.

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!