Tweede fotograaf op bruiloft

Vele handen maken licht werk.

Wat is een tweede fotograaf op een bruiloft?

Een tweede fotograaf op een bruiloft is, zoals de naam al doet vermoeden, een tweede fotograaf die samenwerkt met de eerste fotograaf om een zo totaal mogelijk beeld vast te leggen van de bruiloft.

Waarom een tweede fotograaf op een bruiloft?

Investeren in een tweede fotograaf op een bruiloft zorgt ervoor dat jullie bjizondere dag extra goed vastgelegd kan worden. De tweede fotograaf is de ondersteunende factor van de eerste fotograaf en kan ervoor zorgen dat momenten van twee perspectieven gefotografeerd worden. Ook wanneer er op twee plekken een fotograaf nodig is kom je nooit meer handen te kort met een tweede fotograaf! Als laatste werkt het prettig voor beide fotografen om samen de grote dag te fotograferen zodat er ruimte is voor pauze, het verwisselen van de lens of alvast het bewerken van een aantal highlights van de dag.

Larissa de Vos fotografie als tweede fotograaf op bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen en denk je er aan een tweede fotograaf in te huren voor de bruiloft? Dan kom ik graag met jullie in contact. Als tweede fotograaf kan ik ervoor zorgen dat deze bijzondere dag extra goed op beeld komt en dat er sneller gewerkt kan worden.

Let op!
Let er wel op dat je bij Larissa de Vos Fotografie slechts de tweede fotograaf boekt. De eerste fotograaf zit hier niet bij in. Deze boek je dus elders. Het is belangrijk om met deze eerste fotograaf goed af te stemmen of hij of zij het goed vindt dat er een tweede fotograaf aanwezig is. Het kan namelijk zijn dat deze fotograaf zelf al een tweede fotograaf meeneemt of gewoon liever alleen werkt. Als tweede fotograaf is het noodzakelijk ruim van tevoren te weten wie de eerste fotograaf is en om met deze fotograaf én jullie de wensen te bespreken. Dit gaat dus allemaal in goed overleg.

Hoe ontvangen wij de foto’s?

Jullie ontvangen de foto’s via een gedeelde WeTransfer-link. Deze link kun je gebruiken om de foto’s te downloaden. Ik raad je aan de foto’s op de laptop te downloaden. Dit omdat de bestanden erg groot zijn. Daarnaast kun je ze dan gemakkelijker opslaan en later terugvinden.

Hoeveel foto’s ontvang wij?

Er zit geen maximum aan het aantal foto’s dat jullie ontvangen van deze bijzondere dag. Het zou niet eerlijk zijn om jullie te onthouden van een aantal prachtige plaatjes. De geslaagde foto’s die mooi zijn ontvangen jullie allemaal, bewerkt en wel.

Tarieven tweede fotograaf bruiloft

Voor de actuele tarieven van een tweede fotograaf op jullie bruiloft verwijs ik je graag door naar de tarieven pagina.

Neem contact op

Willen jullie een tweede fotograaf inhuren? Neem dan contact op!

Liefs, 

Larissa

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!