Wanneer doe je een newbornfotoshoot?

Hoeveel weken na de bevalling plan je een newbornfotoshoot?

Een newbornfotoshoot is het beste cadeau wat je jezelf en je partner kunt geven na de bevalling. Het is een prachtig moment waarbij jij, je partner en jullie pasgeborene samen op de foto gaan en dit moment vastleggen voor later.

Wanneer plan je een newbornfotoshoot?

Een newbornfotoshoot plan je het meest ideaal tussen de 3 en 12 weken na de bevalling. Een populaire mening is dat de mooiste foto’s ontstaan wanneer de baby nog zo jong mogelijk is.

Is de baby niet te jong voor een newbornfotoshoot drie weken na de geboorte?

De baby is nog erg jong wanneer hij of zij drie weken oud is, maar zeker niet te jong voor een newbornfotoshoot! De kleine gup merkt weinig van de fotosessie omdat er veel geslapen wordt en we bewust jullie standaard routine niet doorbreken. Daarnaast proberen we het de baby zo comfortabel mogelijk te maken. Uiteraard blijft het een baby en is er dus een grote kans dat hij of zij gaat huilen. Mocht dit het geval zijn is dit absoluut geen probleem, we gaan gewoon rustig verder of wachten even tot de baby weer rustig is.

Neem contact op

Willen jullie een newbornfotoshoot plannen? Neem dan contact op!

Liefs, 

Larissa

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!