Geef een newborn fotoshoot cadeau

Hoe het werkt & de voorwaarden.

Een newborn fotoshoot is een dierbaar kraamcadeau

In de jaren dat ik werkzaam ben als newborn fotograaf heb ik gemerkt dat er erg veel aanvraag is naar een newborn fotoshoot als cadeau. Onwijs mooi: ik denk dat er niks dierbaarders is dan een newborn fotoshoot als kraamcadeau of cadeau tijdens de babyshower.

Verzamel alle vrienden, familie en kennissen van de ouder(s) die een kindje verwachten en geef gezamenlijk een fotoshoot cadeau. Zo draagt iedereen een klein beetje bij aan een tijdloos cadeau zonder dat de kosten voor jou als individu hoog oplopen.  

Hoe werkt het?

1. Verzamel cadeaugevers.

Allereerst is het voor jou zo gunstig mogelijk om zo veel mogelijk vrienden, familie en kennissen op te trommelen om dit cadeau samen mee aan te schaffen. Verzamel dus een groep!

2. Kies een pakket* naar keuze.

Kies een fotoshoot pakket naar keuze. Alle pakketten en tarieven vind je op de tarieven-pagina.

3. Datum? Die bepalen de aanstaande ouder(s).

Jullie hoeven je als cadeaugevers geen zorgen te maken over het plannen van een datum. Laat mij wel de uitgerekende datum van de aanstaande moeder weten.

4. Betaal de factuur.

Per mail en/of WhatsApp stuur ik jullie de factuur met een betaalverzoek. Maak de factuur over onder vermelding van het factuurnummer. Met deze betaling bevestig je de fotoshoot.

5. Stuur mij de volgende informatie toe:

Het kan zijn dat de baby nog even op zich laat wachten. Of dat de ouder(s) to be pas na een aantal weken of maanden behoefte hebben aan het plannen van de fotoshoot. Daarom is het belangrijk dat ik het contact met jou als contactpersoon onderhoud, totdat het cadeau gegeven is. Laat mij daarom in elk geval weten:

― wat de uitgerekende datum is;
― wanneer het cadeau gegeven gaat worden;
― een bevestiging als het cadeau gegeven is;
― het telefoonnummer of mailadres van de aanstaande ouder(s).

Ik neem pas contact op na een schriftelijke bevestiging van jou zodra het cadeau gegeven is.

6. Geef het cadeau.

Een babyshower of kraamvisite: geef de fotoshoot cadeau op een gewenst moment. Stuur mij een bevestiging wanneer het cadeau is ontvangen door de aanstaande ouder(s) zodat ik contact met hen op kan nemen.

*Twijfel je over welk pakket de aanstaande ouder(s) wensen? Je mag ervoor kiezen het basispakket te betalen en de ouder(s), nadat zij het cadeau hebben ontvangen, de kans te geven zelf het gewenste pakket te kiezen. Is dit pakket uitgebreider dan het pakket dat jullie hebben besteld? Dan kan het resterende bedrag later worden betaald. Ofwel door jullie als cadeaugevers, of de ouders leggen zelf het geld bij!

Optioneel en kosteloos: ontvang een gepersonaliseerde cadeaubon

Omdat ik jullie graag tegemoetkom bij het geven van dit ontzettend leuke cadeau aan de dierbare, is het mogelijk om in overleg een gepersonaliseerde cadeaubon te ontvangen.

Jij (als contactpersoon voor meerdere cadeaugevers) laat mij weten of je specifieke wensen hebt voor op de cadeaubon, of geeft mij de vrijheid zelf een mooi ontwerp te maken. Deze cadeaubon stuur ik kosteloos naar jou op, zodat jullie deze zelf in kunnen pakken en mee kunnen nemen naar de babyshower of kraamvisite.

Let op: er zitten wel een aantal voorwaarden aan deze optie.**

Bestel nu een newborn fotoshoot cadeau

Het lijkt mij erg leuk jullie te mogen helpen bij het geven van dit cadeau! Neem contact met mij op voor het bestellen van een newborn fotoshoot als kraamcadeau of voor een babyshower!

Liefs, 

Larissa

Voorwaarden gepersonaliseerde cadeaubon:

**Vanaf het moment dat wij samen de cadeaubon hebben samengesteld en je het online ontwerp hebt goedgekeurd, kan het tot 14 dagen duren voor je de cadeaubon binnen hebt. Houd hier rekening mee.
***De cadeaubon ontwerp en bestel ik pas zodra de factuur van de fotoshoot volledig is voldaan.
****Een cadeaubon laten ontwerpen en verzenden is optioneel en kosteloos. Ik reken hier geen extra kosten voor.

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!