Newborn fotoshoot

Puurder vind je het niet

Wat is een newborn fotoshoot?

Een newbornfotoshoot is een fotoshoot die in het teken staat van jullie pasgeboren kindje. Deze fotoshoot met de baby doe je dan ook al vrij snel na de geboorte. 

Het is belangrijk dat zowel jullie als de baby comfortabel zijn. Een newbornfotoshoot is dan ook een rustige fotoshoot waarbij we de behoeften van de baby in de gaten houden en daar omheen fotograferen. 

Waarom een newborn fotoshoot?

Een newbornfotoshoot doe je om de unieke momenten van jullie pasgeboren baby vast te leggen voor later. Een newbornfotoshoot is een investering in de herinneringen voor later, want wat gaat de tijd hard! Als ouders heb je de gelegenheid om samen met de baby op de foto te gaan en dit moment te koesteren.

Wanneer een newborn fotoshoot?

Een newbornfotoshoot plan je meestal tussen de 3 en 12 weken na de geboorte van de baby. 

Een newbornfotoshoot thuis

De newbornfotoshoot is doen we bij jullie thuis, in de vertrouwde omgeving van zowel jullie als de baby. 

Accessoires voor de baby tijdens newbornfotoshoot

Vrijwel altijd werk ik met accessoires tijdens een newborn fotoshoot. Er zijn een hele hoop leuke accessoires voor de baby die tijdens een newbornfotoshoot zorgen voor een leuke foto. 

Heb je de voorkeur voor foto’s zonder accessoires? Dit is niet meer dan normaal: het kan een wens zijn om de baby zo natuurlijk mogelijk te fotograferen. Geef dit dan gewoon even aan! 

Mogelijkheden newborn fotoshoot

Newbornfotoshoot met broer of zus
Hebben jullie al een (of meerdere) kind(eren)? Dan kan het mooi zijn de pasgeboren baby met de broer of zus op de foto te laten gaan. Laat bij de kennismaking weten welke combinaties jullie wensen op de foto’s van de newbornfotoshoot.

Hebben jullie andere specifieke wensen voor de newbornfotoshoot, zoals fotograferen op een andere locatie dan thuis (bijvoorbeeld door omstandigheden) of een baby fotoshoot zonder gezicht op de foto’s? Neem dan even contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Hoe ontvang ik de foto’s?

Jullie ontvangen de foto’s via een gedeelde WeTransfer-link. Deze link kun je gebruiken om de foto’s te downloaden. 

Ik raad je aan de foto’s op de laptop te downloaden. Dit omdat de bestanden erg groot zijn. Daarnaast kun je ze dan gemakkelijker opslaan en later terugvinden.

Hoeveel foto’s ontvang ik?

Er zit geen maximum aan het aantal foto’s dat jullie ontvangen van de newborn fotoshoot. Het zou niet eerlijk zijn om jullie te onthouden van een aantal prachtige plaatjes van jullie prachtige zoon of dochter. De geslaagde foto’s die mooi zijn ontvangen jullie allemaal, bewerkt en wel.

Kan ik de foto’s online gebruiken?

Ja, jullie mogen de foto’s online gebruiken. Mocht je dit doen zou het super leuk zijn als je mij tagt (@larissadevosfotografie).

Tarieven newborn fotoshoot

De kosten van de newbornfotoshoot zijn afhankelijk van het pakket wat je kiest (Celebrate, Flow of Shine). De kosten van de newbornfotoshoot vind je op de tarievenpagina

Neem contact op

Wil je een newborn fotoshoot plannen? Leuk! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of plan direct een fotoshoot.

Liefs, 

Larissa

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!