De bruiloft van Dionne & Geoffrey

Larissa de Vos
Fotograaf

De dag van de liefde

Deze prachtige dag van aanstaand bruidspaar Dionne & Geoffrey vond plaats in de zomer van 2021. Op een warme dag trokken familie en vrienden richting de Veluwe om bij Landgoed Staverden de liefde te vieren.

Landgoed Staverden, Ermelo
In het blauw gekleed waren daggasten aanwezig vanaf het eerste moment en wat was dat mooi om te zien! Deze locatie is en blijft een van mijn favorieten in de omgeving en met een heerlijk zonnetje kan de dag niet meer stuk.

Van de ceremonie tot de groepsfoto’s en het aansnijden van de prachtige, blauwe taart. Zelfs een gepersonaliseerd Monopoly-spel kwam onder het cadeaupapier vandaan en er werd meermaals getoost op het bruidspaar. 

De ontspannen dag werd buiten compleet gemaakt met bellenblaas, heerlijk eten en een ijstaart als toetje. De chique luifel in de tuin van het landgoed zorgde ervoor dat we tijdens een zomers regenbuitje droog konden blijven. 

De dag was prachtig en ik ben blij dat ik deze dag als tweede fotograaf de liefde van mijn oud-collega en haar geliefde vast heb mogen leggen. Bedankt, Dionne en Geoffrey! 

Liefs, 

Larissa

Dionne & Geoffrey

Familiefotoshoot (2017, 2018 en 2019), bruiloft (2021), newborn (2022).

”De afgelopen jaren hebben mijn vriend en ik een aantal keren voor de camera van Larissa gestaan. Wij vinden het erg leuk om onze liefde vast te leggen en wij vinden het een fijne manier om mooie momenten vast te leggen. Larissa dwingt je niet tot bepaalde foto’s, maar komt wel met leuke ideeën. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden en geven het beeld wat wij graag willen zien. Wij hebben Larissa ook gevraagd om onze bruiloft te fotograferen. Zegt genoeg, toch? ;)​”

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!