Babyshower of kraamvisite? Geef een newborn fotoshoot cadeau!

Dierbaar, bijzonder en tijdloos. Je zit gewoon altijd goed.

Een babyshower van je beste vriendin, zus, nicht of een ander familielid op de planning? Of ga je binnenkort op kraamvisite? Dan heb je vast al nagedacht over het cadeau dat je meeneemt.

Als iemand die nog aan het begin van haar twintiger jaren staat weet ik als geen ander dat het best lastig kan zijn om een cadeau te bedenken als je zelf nog helemaal niet in de luiers zit. Om mij heen hoor ik niets anders! Het is zo ingewikkeld: welke maat kleding koop je? Zijn ouders tegenwoordig liever van houten speelgoed, of plastic? Krijgen ze niks dubbel? Wat is hun smaak eigenlijk? Het is en blijft een ingewikkelde opgave om een perfect cadeau te vinden voor de aanstaande ouder(s). Of toch niet…?

Een newborn fotoshoot is hoe-dan-ook perfect.

Wanneer de aanstaande ouder(s) ervoor kiezen om de fotoshoot te doen, is helemaal aan hun. Willen ze dit meteen na de geboorte, of misschien pas bij een maand of drie? 

Het is handig om met vrienden, familie en kennissen van de aanstaande ouder(s) te overleggen wat zij cadeau doen. Zo kun je eventueel kosten delen, maar voorkom je ook dat cadeaus dubbel gegeven worden. Mocht het dan onverhoopt toch gebeuren dat de aanstaande ouder(s) een dubbele newborn fotoshoot krijgen… Maakt dat natuurlijk niks uit! De aanstaande ouder(s) kunnen dan een fotoshoot doen wanneer de baby een paar weken oud is en vervolgens een tweede fotoshoot wanneer de baby een paar maanden oud is!

Je deelt de kosten met anderen.

Een newborn fotoshoot is voor elke ouder een cadeau waar ze zelf misschien niet zo gauw in investeren. Jij als cadeaugever kan daarentegen de kosten verdelen door een groep om je heen te verzamelen met wie je dit cadeau doet! 

Eenvoudiger kan niet! Geef een newborn fotoshoot cadeau in 6 stappen

Ben jij aangewezen tot chef cadeau? Geen zorgen, samen zorgen we ervoor dat jij in een handomdraai de fotoshoot geboekt hebt. 

Op de cadeaupagina leg ik je in zes stappen uit hoe je een newborn fotoshoot cadeau doet.

Bestel nu een newborn fotoshoot cadeau

Het lijkt mij erg leuk jullie te mogen helpen bij het geven van dit cadeau! Neem contact met mij op voor het bestellen van een newborn fotoshoot als kraamcadeau of voor een babyshower!

Liefs, 

Larissa

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!