Familie fotoshoot bij Kootwijkerzand

Larissa de Vos
Fotograaf

De gezelligste familie uit Zeeland

Wat een fantastische middag hebben wij met elkaar gehad! Samen met deze tienkoppige familie ben ik de zandverstuiving op gegaan om iedereen op de foto te zetten. De reden? Opa en oma zijn 60 jaar getrouwd! Hoera!

Kootwijkerzand, Gelderland
Vanaf een afstand zag ik ze al aan komen rennen: de vier goedlachse kinderen die vandaag samen met papa, mama, ooms, tantes en opa en oma op de foto gingen. Afgeleid door de hoge uitkijktoren en enthousiast van de grote zandvlakte. Dit is de uitgelezen locatie om met kinderen naartoe te gaan. Deze locatie is dan ook  een van mijn favorieten in Gelderland.

Het hele weekend werd er regen voorspeld op het tijdstip dat ik had afgesproken met deze familie. Maar omdat deze familie helemaal uit Zeeland kwam en voor het jubileum van opa en oma een weekendje weg waren in de buurt van deze zandvlakte, moest en zou de fotoshoot doorgaan. En wat een geluk: precies toen ik de parkeerplaats opreed ging de zon schijnen. De hele middag hebben we heerlijk weer gehad. Er werd gerend, gevoetbald, zand gegooid en naar beneden gerold. Het was één groot feest!

De foto’s zijn dan ook echte glimlach-verwekkers. Als we in geselecteerde groepen foto’s maakten, werden de kinderen die ‘even vrij’ waren afgeleid door de volwassenen. En als de kinderen op de foto moesten? Dan stonden de volwassenen achter mij gekke bekken te trekken. Ik hoefde er niet eens om te vragen, maar dit is natuurlijk altijd zo gewenst! Het maakt het voor de kinderen ook een stuk ontspannender als ouders/verzorgers en familie net zoveel lol maakt als zijzelf. En dat is precies wat hier gebeurde.

Liefs, 

Larissa

Bekijk het hele fotoalbum:

Dionne & Geoffrey

Familiefotoshoot (2017, 2018 en 2019), bruiloft (2021), newborn (2022).

”De afgelopen jaren hebben mijn vriend en ik een aantal keren voor de camera van Larissa gestaan. Wij vinden het erg leuk om onze liefde vast te leggen en wij vinden het een fijne manier om mooie momenten vast te leggen. Larissa dwingt je niet tot bepaalde foto’s, maar komt wel met leuke ideeën. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden en geven het beeld wat wij graag willen zien. Wij hebben Larissa ook gevraagd om onze bruiloft te fotograferen. Zegt genoeg, toch? ;)​”

Chat openen
Newbornshoot plannen
Scan de code
🔔 Hoi! Stuur mij nu een bericht om een datum af te spreken voor jouw newbornshoot! Heb je een vraag? Ook dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!